Национален телефон:0700 17 724

Изтеглете от

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ ОТ
АГРО.ЕКСПЕРТС
Виж повече
ПОЛЗА ОТ ЦЯЛОСТНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ
ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА КУЛТУРИТЕ
Виж повече
ТЕЧЕН АЗОТЕН ТОР (UAN) Виж повече
ТЕХНОЛОГИИ НА ТОРЕНЕ 
С ТЕЧНИ ТОРОВЕ 
Виж повече
СЪВЕТИ И ПРЕПОРЪКИ 
ОТ АГРО.ЕКСПЕРТС 
Виж повече

За Нас

За Агро.експертс

Ние, Агро.Експертс, ви предлагаме решения за още по-висока земеделска продуктивност, съобразени с изискванията за здравословно хранене на хора и животни и с отговорността за съхраняване на природата. От нас можете да получите както професионални агрономически услуги, така и висококачествени течни и гранулирани торове на изключителни цени.

За работата

ЕФЕКТИВНА ДИСТРИБУЦИОННА МРЕЖА

СЪТРУДНИЧЕСТВО С НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ И ЦЕНИ

СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ С ИНСТИТУТИ И СПЕЦИАЛИСТИ

ПРЕДЛАГАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ АГРОНОМИЧЕСКИ УСЛУГИ
Проследяване развитието на културите
Почвени проби
Технология за балансирано и прецизно хранене на растенията
Цялостни технологии за отглеждане на културите
Препоръки за употребата на ПРЗ
Разработване на сеитбообороти
Технологични карти
Водене на дневници с информация за полетата
Есенна кампания
Пролетна кампания
Лятна кампания
Цялостно управление на агрономическата част от стопанството


Основаната през 2009 г. във Варна търговска компания "Агро.експертс" стартира дейността си с доставки на минерални торове и изготвяне на индивидуални рецепти за употребата им. Изградените партньорства с директни производители на торови продукти ни позволяват да реагираме ефективно на заявки за продукти и запитвания за информация, както и да постигаме оптимални цени и срокове за доставка.

За да улесняваме контактите си с клиенти и доставянето на поръчаните от тях продукти, офисът ни има стратегическо разположение в близост до жп гарата, пристанището и митницата на град Варна.

За екипа

Екипът на Агро.експертс се състои от млади и мотивирани хора, с висока квалификация и много енергия. Споделяме опит и знания както с дългогодишни агрономи, така с бъдещи - от години работим по стажантска програма със студенти по специалност "Агрономство" към Технически университет - Варна.

За подхода

В работата си прилагаме персонален подход към всяка заявка и контакт. Това включва детайлно запознаване със специфичната информация за всяко отделно стопанство или полигон с цел постигане на най-точни предписания за продукти и дейности за обогатяване на почвата и за увеличаване на продуктивността й.

Стремежът ни е да постигаме точната информация за запознаване на селскостопанския производител с възможностите за повишаване на количеството и качеството на добивите без загуби и замърсяване на околната среда.

Имаме и възможност за изработка на поръчков специализиран тор с високо съдържание на определени макро- и микроелементи в зависимост от степента на запасеност на почвата с хранителни вещества, за да задоволи най-пълно и точно изискванията на всеки земеделски производител за балансирано торене на различни видове култури.

За ползата

Ние от Агро.експертс работим усилено и съдействаме професионално за развитието на по-модерно земеделие и култура на торене. По този начин не само постигаме по-висока продуктивност, но също така помагаме за повишаване възвръщаемостта на вложените от Вас средства.

Предлагаме едни от най-ниските цени на пазара, като същевременно осигуряваме високо качество и максимално добри условия.Новини

28 Юли
2015

Събиране на реколтата в България

Гледайте най-новото видео за работата на Агро.Експертс с дрон и за резултатите от прилагането на професионални и високотехнологични решения за обследване състоянието на земеделските земи, проследяване развитие ...

повече
27 Ное
2014

ЦЯЛОСТНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА КУЛТУРИТЕ

Цялостните технологии за отглеждане на културите включват препоръки за начина на обработка на дадените площи, сеитбооборот, подхранване сеитбени норми и грижи през вегетацията. След представяне на нужната ...

повече
30 Окт
2014

Течен азотен тор / UAN / Liquid UREA AMMONIA NITRATE

ВЪВЕДЕНИЕВОДНИ РАЗТВОРИ НА ПРОМИШЛЕНИ АЗОТНИ ТОРОВЕ Индустриалното производство на течни торове започва в САЩ в началото на 60-те години. През 1965 година консумацията на течни торове представлява вече 18% ( ок ...

повече
Към всички новини...